Bateig de mar

Teniu ganes de gaudir de la navegació? El "bateig de mar" és la millor opció perquè xaleu en família o amb amics l'experiència de navegar, sentir el mar de primera mà!

Triar la teva disciplina
VELA LLEUGERA

BATEIG DE MAR
Funcionament

Sortiu a conèixer el mar de la millor manera, acompanyats per tècnics que us enseynaran les nocions bàsiques de l'embarcació a Vela.

Màxim 5 pax.

1,30h
1 SESSIÓ
______________________

PREU ACTIVITAT
60€ per activitat

EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic
· Llanxa de seguretat

· Assegurança d'accident
· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

FUNCIONAMENT

Sortiu a conèixer l'Ametlla de mar de la millor manera, acompanyats per tècnics que us ensenyaran les nocions bàsiques del vaixell de vela, un passeig inoblidable en vela lleugera, sentint el vent a la cara i gaudint d'un entorn privilegiat.


Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.


Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.I després del bateig, continua navegant!

T'oferim un ampli ventall de serveis i avantatges perquè practiquis amb totes les garanties el teu esport de mar preferit. 

Forma part de l'Ametlla de Mar