Multiactivitat

Grups escolars i extra escolars
Gaudiu d’una jornada diferent realitzant esports de mar! Combineu les diferents activitats entre Paddlesurf, jocs sostenibilitat, tallers, vela i molt més!


Triar la teva disciplina
VELA LLEUGERA ·  TALLERS · PADDLE SURF 

MULTIACTIVITATS
Funcionament

Combineu les diferent activitats entre Paddlesurf, tallers i vela lleugera.


Mínim 10 pax.

2,5h
1 SESSIÓ
______________________

PREU INDIVIDUAL
20 per persona

PREU 2 O MÉS PAX.
25€ per persona


EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic

· Llanxes de seguretat

· Assegurança d'accident

· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

FUNCIONAMENT

Disposem de varies activitats adaptades a les vostres necessitats, podeu escollir entre diverses disciplinies i la durada de les activitats repartides entre el nombre d'alumnes, la millor manera de gaudir d'una jornada de natura i esports de mar!


Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.


Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.Casal d'estiu a l'Ametlla de Mar

Aquest estiu els teus fills s'ho pasaran la mar de bé 

El Casal d'estiu integra l’aprenentatge, l’educació ambiental i els esports de mar per tal de transmetre l’estima cap al mar i la seva conservació.