Multiactivitat

Grups escolars i extra escolars
Gaudiu d’una jornada diferent realitzant esports de mar! Combineu les diferent activitats entre Paddlesurf, jocs sostenibilitat, tallers, vela i molt més!Triar la teva disciplina
VELA LLEUGERA ·  TALLERS · PADDLE SURF 

MULTIACTIVITATS
Funcionament

Combineu les diferent activitats entre Paddlesurf, tallers i vela lleugera.


Mínim 10 pax.

2,5h
1 SESSIÓ
______________________

PREU INDIVIDUAL
20 per persona

PREU 2 O MÉS PAX.
25€ per persona


EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic

· Llanxes de seguretat

· Assegurança d'accident

· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

FUNCIONAMENT

Disposem de varies activitats adaptades a les vostres necessitats, podeu escollir entre diverses disciplinies i la durada de les activitats repartides entre el nombre d'alumnes, la millor manera de gaudir d'una jornada de natura i esports de mar!


Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.


Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.Abona't a Vela l'Atmella, abona't al mar!

T'oferim un ampli ventall de serveis i avantatges perquè practiquis amb totes les garanties el teu esport de mar preferit.

Aquest estiu els teus fills s'ho pasaran la mar de bé 

El Casal d'estiu integra l’aprenentatge, l’educació ambiental i els esports de mar per tal de transmetre l’estima cap al mar i la seva conservació. 

CASAL ESTIU 2023