Cursos

Cursos

Vols aprendre o perfeccionar la navegació en embarcacions de Vela Lleugera? Prova els nostres cursos, aprendràs i gaudiràs del mar! Oferim cursos de Nivell Bàsic, Mitjà i Avançat durant tot l’any.


Triar la teva disciplina
VELA LLEUGERA ·  WINDSURF

Cursos de vela lleugera

VELA LLEUGERA

Cursos de windsurf

WINDSURF

8h
4 SESSIONS DE 2h
______________________

PREU INDIVIDUAL
240 per persona

PREU 2 PAX.
140 per persona

EL CURS INCLOU

· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic

· Llanxes de seguretat

· Assegurança d'accident

· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

FUNCIONAMENT

Els cursos són de 8 h distribuïdes en 4 sessions. Cada una s'estructura en una part teòrica a l'inici, on s'imparteixen els continguts que després s'aplicaran a l'aigua, i una part pràctica a l'aigua on es plantejaran diversos exercicis per posar en pràctica els continguts teòrics.

Al nivell bàsic navegareu en embarcacions col·lectives i aprendràs les primeres nocions sobre el mar i la vela. En el nivell mitjà i avançat navegareu en embarcacions individuals o dobles.

Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.


Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.Continua formant-te, continua navegant!

Segueix navegant classes en grup, perfecciona la teva tècnica i apren noves maniobres! 21 hores repartides en dos dissabtes al mes. 

Cursos de continuïtats a l'Ametlla de Mar